Índex de receptes

dimarts, 20 de desembre del 2011

Pollastre al mole vermell (i caldo de verdures i crema de verdures)

Amb aquest plat, de passada en fem dos més.
Bullim un pollastre a quarts amb herbes pel caldo durant 1h i després afegim unes patates i el fem bullir 30m més
Separem les patates i les verdures, afegim una mica del caldo i ho triturem tot. Aquí ja tenim la crema de verdures.
El caldo el podem reservar per fer sopa o bé el congelem per una altra ocasió
Un cop el pollastre estigui fred, l'anem dessosant amb les mans i fem trocets petits que anirem posant en una safata pel forn.
En un cassó escalfem el mole vermell, que podem fer més suau afegint-hi una mica d'aigua o de caldo de pollastre, i l'aboquem pel damunt del pollastre. Barregem una mica i l'escalfem al forn.


Es pot menjar tal qual amb una mica d'arròs blanc, per exemple o be l'emboliquem amb "tortites" mexicanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada