Índex de receptes

dijous, 7 de juny del 2012

Clafoutis de cireres

Recepta manllevada del bloc de l'Albert http://lacuinadesempre.blogspot.com.es/, que s'està convertint en el meu gurú. Val la pena tenir aquest bloc a "favorits", perquè es molt actiu, publica unes receptes molt "de sempre" i explicades pas a pas amb text i fotografies.

Anem pel pastís:

Precalentem el forn a 180º.

Es tracta de posar en un motlle rodó baixet, cireres sense pinyol (o amb pinyol, això va a gustos) i cobrir-les amb una massa feta amb

1 rovell d'ou
1 ou
50 gr. sucre
50 gr. farina
75 ml nata líquida
3 cullerades de licor de cireres (opcional, és clar)

Aquests ingredients es passen per túrmix i queda una pasta molt semblant a la dels crêps i pel damunt de les cireres (es interessant que no quedin cobertes, queda més bonic).

Ho posem al forn uns 30 minuts. L'Albert, que havia estat pastisser,  l'acaba pintant amb una gelatina de poma pastissera, però jo, uns 10 minuts abans de treure'l del forn, li reparteixo una mica de sucre pel damunt.




1 comentari: