Un dels meus fills no pot veure els pèssols,
i, ben curiosament, em va felicitar per aquesta crema tan bona. Es tracta de
donar la volta a la cosa i entra més fàcil, ja ho veus.
1 paquet de kilo de pèsols congelats
Un parell de cebes
Un raig de vi blanc
Una pastilla d’avecrem
Doncs res, primer sofregir la ceba en una
miqueta d’oli, a foc lent, que es faci poc a poc. Després afegim els pèsols,
els deixem que es barregin amb la ceba i hi posem el got de vi blanc.
Un cop evaporat l’alcohol, afegim aigua just
pel cobrir els pèsols i una pastilla d’avecrem i que bulli fins que els
pèsols siguin tous.
Ho passem tot pel túrmix i ja està llest
Si es vol més festiu, podem acabar-lo amb
pernil salat fregidet i esmicolat pel damunt. També es pot posar formatge abans
de triturar, o un cop triturat repartir per damunt formatge de cabra esmicolat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada