Índex de receptes

diumenge, 11 de novembre del 2012

Cigrons a la catalana


Cigrons cuits
2 tomàquets madurs ratllats
2 ous durs
ceba
vi blanc

una torrada, o galeta, o pa sec
1 gra d'all
ametlles torrades
julivert
oli d'oliva
sal



Sofregim la ceba picada amb el tomàquet i quan estigui caramelitzat hi afegirem un raig de vi blanc, deixem que s’evapori l’alcohol i incorporem un got d’aigua deixem que bulli tot junt una estoneta i afegim els cigrons (ull, el liquid ha de cobrir-los, si cal posem'hi més aigua) i deixem que faci xup-xup uns 10 minuts.


Mentre farem una picada amb el pa, les ametlles, l’all, sal, julivert i una cullarada de cigrons cuits


També podem aprofitar ara per pelar i picar petitets els ous durs.

Incoporem la picada als cigrons, remenem bé i deixem 5 minuts més.

Un cop esta tot cuit, ja podem barrejar l’ou amb els cigrons i el plat està llest per servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada