diumenge, 11 de novembre del 2012
Gratén de patates
Patates
Un pot o mini brik de crema llet
un rajolí de llet
Formatge ratllat
Nou moscada
sal i pebre
Tallar les patates finament i disposar-les per capes en una plata de forn, salpebrar entre les capes a mida que es vagin afegint patates. Afegir per damunt la crema de llet i el rajolí de llet i posar-ho al forn 45m.
Passat aquest temps comprovar que les patates son fetes i posar pel damunt el formatge ratllat, gratinar 5 minuts.
Aquesta és la base del graten, però també es pot fer de patata i carbassó, patata i bacon, patata i ceba...
És un excel·lent acompanyant per a convertir qualsevol plat en plat únic.
Només tens la feina de tallar, que no va més enllà de 10 mínuts, a partir d’aquí ja pots desentendre’t fins que estigui fet.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada