Índex de receptes

diumenge, 2 de desembre del 2012

Pasta amb suau beixamel de bacon

Ingredients:

la pasta que vulguem (raviolis, macarrons, espaguetis, espirals...)
bacon
ceba
una cullerada de farina
llet


En una cassola amb un rajolí d'oli anem sofregint a foc ben baix el bacon tallat a trossets petits.

Un cop el greix del bacon s'hagi desfet una mica (potser uns 8 minuts, aproximadament), afegir la ceba trinxada i seguir amb foc baix una estona més, que es vagi tornant transparent.

Ara ja posem una cullerada de farina a la cassola remenem bé, deixem que la farina es faci una miqueta i anem afegint rajolins de llet a mida que la farina se'ls vagi bevent fins que trobem que té la consistència que volem, és a dir d'una salseta que es barregi bé amb la pasta, no és una beixamel tradicional de canalons, ha de quedar més líquida.

Paral·lelament al procés d'elaboració de la beixamel ja haurem fet bullir la pasta i quan estigui a punt, ho barrejarem tot junt.

(També ho he fet amb pernil dolç, pernil salat, xoriç, és tracta d'aprofitar restes... i també és molt bó)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada