Cargols bullits (d'aquells que ja venen en bosses a les polleries, per exemple)
Cansalada
Xoriç
1 bitxo
1 ceba petita
Tomaquet escalivat
Alls escalivats
Avecrem
Per la picada:
All ( cru)
Ametlla
Torrada
Els cargols, per si sols, són bastant insípids, així que es tracta de fer un sofregit ben contundent per a dona'ls-hi una mica d'alegria.
En una cassola de fang escalfem una mica d’oli a foc baixet
Piquem a la picadora el xoriç i l’afegim a la cassola.
Fem el mateix amb la cansalada.
A cap de 5 minuts afegim la ceba tallada en trocets petits i el bitxo
Mentre es fa la ceba, triturem el tomàquet pelat i 2 o tres grans d’alls i aboquem el suc a la cassola, remenem bé i afegim la pastilla d’avecrem esmicolada.
Incorporem els cargols i un o dos gots d’aigua, justet per a que quedin coberts, però no gaire.
Ara ja deixem que facin xup-xup i quan quedi poquet suc afegim la picada i en 5 minuts ja podem tancar el foc.
No ha de quedar gaire suc. Si els fem unes horetes abans millor, més gustosos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada