Índex de receptes

dijous, 14 de març de 2013

Tomàquets verds fregits


Tomàquets per amanir, grandets.
Farina de blat
Maizena (opcional)
Un parell d’ous
Orenga
Farina de galeta
Oli d’oliva


Tot i la simplicitat de la matèria primera, aquests tomàquets són sempre celebrats, ben senzills de fer i amb un resultat sorprenent.

Tallem els tomàquets a rodanxes d’un centímetre aproximadament, salem i deixem en un plat.

Preparem el procès d’arrebossat: un plat amb farina i un parell de cullerades de maizena, un altre plat amb els ous batuts (on podem afegir també orenga) i un altre plat amb la farina de galeta.

Passem el talls de tomàquet per farina, ou i farina de galeta, en aquest ordre, doncs així ens quedarà una capa d’arrebossat forta i fregim en oli d’oliva ben calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada